Număr de contact 0722390905 / 0723219343

Alege o vacanță pe gustul tău!

Aventura

Aventura

Aventura

Esti o persoană dinamică, mereu în căutarea de noi provocări și aventuri? Personalizează-ți experiența de neuitat, în țară sau străinătate și vei avea explozii de adrenalină cu adevarat memorabile. Consultanții de turism, dedicați turismului de aventură, îți vor oferi cele mai bune soluții și destinații pentru cocktail-ul tău de senzații tari, care poate cuprinde: parasutism, bungee jumping, diving, rafting, alpinism, snowboarding și multe altele.

Și cum turismul de aventură se face, de cele mai multe ori în echipă, invită-ți și prietenii să ți se alăture!

Exotica

Exotica

Exotica

Iubești destinațiile exotice sau visezi la un tip de vacanță exclusivist care să spargă monotonia sejururilor tradiționale? Te invităm să călătorești în siguranță alături de cei dragi, în cele mai atractive locuri din lume. Fie că alegi decorurile exotice ale plajelor ireal de frumoase din Oceanul Indian, ineditul Asiei, impresionanta Africă sau India, poți fi sigur că vacanța ta va fi cu adevărat memorabilă.
Cere acum o ofertă de vacanță personalizată și poți începe să visezi!

All inclusive

All inclusive

All inclusive

Ești în căutarea vacanței perfecte pentru tine și familia ta? Solicită consultanților nostri de turism una din sutele de destinații All Inclusive din portofoliul. Unica ta preocupare în vacanță va fi aceea de a te relaxa pe deplin.

Uită de costurile suplimentare și alege vacanțele All Inclusive care îți pun la dispoziție toate distracțiile într-un loc. Majoritatea ofertelor de acest tip au multiple facilități de petrecere a timpului și distractie pentru copii, plaje private și alte beneficii incluse.

Cere acum o ofertă de vacanță All Inclusive personalizată și poți începe să visezi!

Circuite

Circuite

Circuite

Iți place socializarea în vacanțe și să fii in permanență informat și ghidat de un consultant de turism dedicat? Atunci poți alege, unul sau mai multe, din numeroasele circuite turistice pe care agenția noastră le organizează anual, în destinații variate și atent selecționate de pe toate continentele. Circuitele sunt recunoscute pentru atenția la detalii și confortul pe care le oferim turiștilor și nu în ultimul rând, pentru atmosfera mereu veselă care îi animă pe iubitorii de călătorii.

Ghizii agenției, unii cu o vechime în agenție de peste 20 de ani, au creat adevărate prietenii cu majoritatea turiștilor și sunt deosebit de apreciați pentru profesionalismul, organizarea ireprosabilă a călătoriilor și documentarea fiecărui circuit turistic. Alege și tu să descoperi acest produs turistic de excepție.

Cere acum o ofertă consultanților și alege-ți destinația dorită!

Familie

Familie

Familie

Cauți o vacanță inedită, cu totul specială pentru familia ta? Esți la un pas distanță de sute de locații atent selecționate cu multiple facilități, atât pentru copii cât și pentru părinți. Consultanții noștri îți pot personaliza o ofertă specială pentru ceea ce îți dorești care să cuprindă cele mai atipice solicitări: Aqua Park-uri, All Inclusive sau programe speciale de divertisment și ingrijire pentru cei mici, excursii speciale și exotice.

În plus, putem să-ți oferim city break-uri sau mini-vacanțe în destinații precum Disneyland, Legoland, sau o vacanță unică în Laponia, la întâlnirea cu Moș Craciun chiar la el acasă.

Petrece momente unice alături de cei dragi! Cere acum o ofertă personalizată pentru ca familia ta să primească cele mai bune servicii turistice!

Luna de miere

Luna de miere

Luna de miere

 

Felicitări! Meriți o vacanță romantică, cu adevarat specială, pentru a marca cel mai fericit moment al vieții. Consultanții nostri se vor asigura că luna ta de miere va fi organizată impecabil și va corespunde tuturor asteptărilor. Cu siguranță vă doriți un loc deosebit, de care să vă aduceți aminte peste ani și unde să reveniți cândva. Dacă unii îndrăgostiți preferă insulele exotice, alții se îndreaptă spre orașele romantice din Europa, celebre în întreaga lume, pentru arhitectura și istoria lor. Personalizează acum solicitarea ta de vacanță, în funcție de preferințe și buget și alege destinația perfectă.

Cere acum o ofertă de vacanță “Luna de miere” și consultanții noștri îți vor oferi cele mai bune variante!

Luxury

Luxury

Luxury

Avem soluțile potrivite pentru tine și familia ta pentru a-ți oferi, cu adevărat, experiențe de neuitat . Sute de oferte de vacanță din cele mai variate te asteaptă să le alegi: Revelioane exclusiviste sau vacanțe la ski în stațiuni de top din Italia, Franța, Elveția sau Austria, circuite exotice sau sejururi luxury, în stațiuni de top.

Cere acum o ofertă de vacanță “luxury” și consultanții îți vor oferi cele mai bune variante!

Spa & Detox

Spa & Detox

Spa & Detox

Agenția noastră îți oferă mai mult decât o vacanță. Relaxează-te cu o vacanță specială Spa & Detox.

Experimentează vacanța Spa & Detox care o să îți redea echilibrul între minte, corp și suflet. Sute de destinații și locații atent selecționate îți stau la dispoziție împreună cu o gama largă de tratamente. Spune-ne ce îți dorești sau crezi că ți-ar plăcea să faci într-o astfel de vacanță specială și cu siguranță îți vom prezenta cele mai bune soluții și variante.

Cere acum o ofertă Spa & Detox personalizată și îți vom oferi, în cel mai scurt timp, varianta care ți se potrivește.

Croaziere

Croaziere

Croaziere

Esți în căutarea unei experiențe deosebite? Croazierele sunt adevărate stațiuni plutitoare ce efectuează circuite turistice cu plecare din diversele orase port ale lumii. La bordul navelor veți putea savura luxul hotelurilor exclusiviste și participa la numeroase activități și evenimente. Majoritatea vaselor de croazieră au în dotare mai multe tipuri de restaurante, cazinouri, piscine, săli de teatru și cinema și numeroase atracții. Cu siguranță nu vei avea timp pentru toate activitățile pe care ți le oferă un vas de croazieră, unde personalul este renumit pentru atenție, amabilitate și profesionalism.

Cere acum o ofertă de vacanță tip “Croazieră” și consultanții nostri îți vor oferi în cel mai scurt timp varianta care ți se potrivește!

Fly & drive

Fly & drive

Fly & drive

Esți o persoană dinamică, mereu în căutarea unei vacanțe active? Profită din plin de vacanța ta și rezervă un pachet Fly & Drive, ca să poți descoperi cât mai mult din destinația la care te gândești. Consultanții îți vor construi oferte de vacanțe minunate în care vei putea explora o mulțime de locuri frumoase, încărcate de istorie și atracții.

Cere acum o ofertă de vacanță Fly & Drive personalizată și poți începe să visezi!

Grupuri

Grupuri

Grupuri

Îți plac vacanțele active, petrecute alături de prieteni, unde voia bună și distracția par a nu se sfârși niciodată? Consultanții agenției au cele mai bune soluții cost/calitate pentru a trăi la maxim senzația de libertate a vacanțelor de grup.

Fă o surpriză grupului tău de prieteni și uimește-i cu oferta irezistibilă. Uită de grijile legate de cazare, transport și masă și concentrează-te pe cele mai frumoase momente ale vacanței, alături de cei dragi.

Cere acum o ofertă de vacanță personalizată tip “Grupuri” și alege-ți destinația dorită.

Gourmet

Gourmet

Gourmet

Esți mereu în cautare de noi și mereu surprinzatoare experiențe culinare? Alege să îți personalizezi vacanța cu experientele gourmet ale pachetelor speciale turistice dedicate acestui segment. Consultanții agenției îți pot pregăti experiențe cu totul inedite, care pot include atât destinații exotice sau celebrele restaurante Michelin, unde gastronomia este ridicată la rang de artă.
Gustă din plin rafinamentul culinar pe care ți-l dorești, în cele mai frumoase momente ale vacanței tale.

Cere acum o ofertă personalizată de vacanță “Gourmet” și trăiește experiențe de neuitat!

Evenimente

Evenimente

Evenimente

Ai un eveniment special de organizat și vrei ca totul să fie perfect? Consultanții au cele mai bune soluții pentru a raspunde pe deplin asteptărilor tale. Numărul de persoane participante, sau locațiile exclusiviste, atât din țară cât și din străinătate, nu reprezintă o problemă pentru noi. Totul va fi organizat la cele mai înalte standarde de profesionalism, pentru a-ți oferi posibilitatea de a te ocupa de alte aspecte ale evenimentului.

Cere acum o ofertă tip “Eveniment” și evenimentul tău va fi un adevarat succes!

Speciale

Speciale

Speciale

Vrei să evadezi din cotidian și planuiești o vacanță cu totul specială pentru tine sau cei dragi, dar nu știi ce să alegi? Consultanții agenției îți pot pregăti cele mai bune soluții pentru a răspunde pe deplin asteptărilor tale. Toate vacanțele sunt speciale, însă unele momente, evenimente sau călătorii merită să fie marcate diferit pentru a fi cu adevărat memorabile.

Bazeaza-te pe experiența noastră pentru a avea experiențe nonconformiste care se vor transforma în amintiri unice.
Cere acum o ofertă de vacanță personalizată “Specială” și alege varianta care ți se potrivește!

Revelion

Revelion

Revelion

Petrece-ți Revelionul într-un loc memorabil, într-un cadru perfect care să răspundă tuturor așteptărilor tale. Alege din timp unul din programele de revelion ale agenției noastre, fie că alegi o destinație exotică, cu plaje și soare sau celebrele părțiile de ski din țară sau străinătate.

Consultanții agenției îți pot pregăti cele mai bune soluții pentru a raspunde pe deplin asteptărilor tale, atât ca destinații și facilității, cât și ca buget.

Cere acum o ofertă de vacanță personalizată “Revelion” și alege variantă care ți se potriveste!


SOLICITARE VACANȚĂ