Home page
Croaziere Circuite Week-end Sejururi Cazari Rent a car Bilete avion Personalizare
Litoralul romanesc
Spa si relaxare
Targuri si expozitii
Parcuri de distractii
Programe seniori
Shopping
Luna de miere
Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti e-mailul dumneavoastra in casuta de mai jos :
Contact

Punct de lucru: Str. Dealul Tugulea Nr. 1, Bl. M18, Sc. A, parter,
Ap. 12, Sector 6
, Bucuresti

Telefon/ Fax: 031.434.81.16

Telefon mobil: 0722.390.905, 0728.967.072
  
  
Email:
office@elf-travel.ro

www.elf-travel.ro

Program de lucru cu publicul:

L - V : 09:30 - 18.00

 


Home >Informatii utile > GDPR ELF Tours&Travel
GDPR ELF Tours&Travel

 Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul www.elf-travel.ro, cand ne contactezi pe e-mail, telefonic, whatsup, facebook, prin SMS, sau direct in agentia nostra pentru o cerere de oferta, sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta.

Politica de confidentialitate descrie optiunile pe care le ai la dispozitie în ceea ce priveste folosirea de catre agentia noastra a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care îi poti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca ai întrebari în legatura cu aceasta politica de confidentialitate, te rugam sa ni le adresezi prin email la adresa office@elf-travel.ro

Datele personale colectate sunt utilizate de agentia noastra exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, companii aeriene, alti tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. Elf Tours & Travel SRL nu divulga altor terte persoane (in afara firmelor cu care colaboram pentru a ne sustine activitatea) datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus. Datele tale personale sunt folosite numai cu acordul tau dat in prealabil pentru campanii de marketing in care va prezentam ofertele noastre. Datele tale nu sunt vandute catre parti terte.

De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale companiei noastre.

Prin navigarea pe site-ul www.elf-travel.ro sau prin contactarea noastra si inscrierea la newsletter, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

DEFINITII TERMENI

Operatorul de date: 

www.elf-travel.ro este un site de prezentare al agentiei de turism Elf Tours & Travel. Site-ul este detinut si administrat de SC Elf Tours & Travel SRL, cu sediul social in 1 Dealul Tugulea St, bl. M18, sc. A, ap. 12, Bucharest 6, Romania.

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

SC Elf Tours & Travel SR poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

CE INFORMATII COLECTAM?

1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar

Cand utilizezi formularele de cerere de oferta de pe site, cand ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, uneori datele din pasaport/ carte identitate

Cand te abonezi la newsletter ne dai in mod voluntar adresa de email.

Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau transferam informatii catre terti.

2. Informatii pe care le colectam automat

Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, tipul de dispozitiv de pe care ai accesat site-ul, data/ora la care ai accesat site-ul, browserul, locatia geografica de la care ai accesat site-ul si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare- vezi „politica de cookies”

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este „luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE?

• pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;

• pentru a-ti raspunde la intrebari, cereri de oferte, alte solicitari;

• pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;

• pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;

• pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;

Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare sau ne poti contacta la office@elf-travel.ro

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

CUI DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);

• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

TRANSFERAM DATE CATRE STATE TERTE?

Uneori este necesar ca datele tale sa fie transmise altor state din Uniunea Europeana sau din afara Uniunii Europene (daca serviciile pe care ni le soliciti urmeaza a se desfasura in aceste state)

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

• Dreptul de retragere a consimtamantului;

In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@elf-travel.ro cu subiectul „retragere consimtamant”.

• Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

• Dreptul de a te adresa justitiei;

• Dreptul de acces;

Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.

• Dreptul la rectificare;

Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);

In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii;

Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:

(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;

(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

(d) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

• Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:

(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si

(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

• Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa

Nu ai acest drept in cazul in care decizia:

(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;

(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

(c) are la baza consimtamantul tau explicit.

CUM ITI EXERCITI DREPTURILE

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@elf-travel.ro

TE RUGAM SA RETII URMATOARELE:

• Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.

• Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

• Imposibilitatea de a te indentifica.

In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser. In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

Link-uri catre alte web site-uri

Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a www.elf-travel.ro. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a www.elf-travel.ro nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care îl vizitati.

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar.

Cuvant cheie:
Harta site
Oferte speciale
Oferte speciale
Informatii utile
Ambasade si consulate in Romania
Ora pe glob
Regimul de vize pentru cetatenii romani
Conditii de calatorie in diferite tari
Contractul cu clientul
Prefixe telefonice
Puncte de frontiera din Romania
Aeroporturi din Romania
Mersul trenurilor
GDPR ELF Tours&Travel
Convertor valutar
Curs valutar
EURO4.6528 RON
USD4.0873 RON
Linkuri